Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Not blocking

Posted by Anonymous User 
Anonymous User
Not blocking
December 22, 2009 01:58PM
I was running Peer Guardian2 fine until it quit updating. I am using Outpost firewall ( I authorized Peerblock to connect) running XP sp3 on an Amd dual core 64 X2 bit processor. I've tried both the stable upload and your newest Beta but get a time out message when i use the ping test. The program downloads IPs and says it is blocking them but that isn't happening. I've attached a conf file but don't see a log file. I hope this helps
Attachments:
open | download - peerblock.conf (3.6 KB)
Re: Not blocking
December 22, 2009 06:21PM
avatar
Have you tried to disable PB and then re-enable to see if it works?




This business is binary. You're either a one or a zero.
Re: Not blocking
December 23, 2009 01:53PM
avatar
Hi Perrin, Welcome to the forums!

At the moment we're running into some issues with windows XP, and we are looking into why PB stops blocking without any reason.

I've found that Mark's answer on this thread explains what's going on quite well.

Sorry i can't be any more help.

Cheers!
Anonymous User
Re: Not blocking
December 26, 2009 04:31PM
I did try to disable and enable PB zerocoolxp. That didn't work but thanks for the response. Hoodadilly I will check out the thread. thanks all
Anonymous User
Re: Not blocking
January 02, 2010 12:29PM
Had the same issue. Uninstalled PG2 & rebooted. Runs fine.

Hope this helps
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login